Pakket 2: PRO website
 

Een PRO website wordt ontworpen op basis van een van onze templates. In tegenstelling tot bij het BASIC pakket, bieden we een ruim aanbod aan designs met diverse functionaliteiten. Zodra jullie een template gekozen hebben, ontwerpen we een website aansluitend op jullie huisstijl en profilering. Professioneel, onderscheidend en – indien gewenst – voorzien van diverse functionaliteiten, zoals een agenda en socialmediafeed.  

 Professionele website voor slechts €2.250,-

 Keuze uit een ruim aanbod eigentijdse templates

 Inclusief diverse functionaliteiten

 Ideaal voor PO- en VO-scholen

 Serviceabonnement: €39,95 p.m.

 

Een PRO website is met name geschikt voor PO-scholen. Bij specifieke wensen wat betreft de vormgeving of plaatsing van video’s/foto’s, raden we de PREMIUM website aan.

Een nieuwe website in 7 stappen


Nadat jullie een pakket gekozen hebben is de volgende stap het in kaart brengen van de wensen en behoeften voor de website. Daarvoor maken we graag een afspraak. We bespreken de mogelijkheden en laten ons ruime aanbod aan templates zien. Vervolgens maken jullie een keuze uit onze templates en de mogelijke modules / functionaliteiten. Op basis van de gekozen template gaan we aan de slag met het ontwerp. Akkoord? Dat is goed nieuws. Dan kan de website gebouwd worden. Uiteraard is er tijdens het gehele proces ruimte voor feedback om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Tot slot nodigen we jullie uit voor een digitale CMS-training zodat jullie de website zelf gemakkelijk kunnen beheren.

Wat bieden wij nog meer? 

WEBSITE BASIC

Een simpele website op basis van een sjabloon voor een scherpe prijs.

Lees meer >>

WEBSITE PREMIUM

Volledig op maat ontworpen.
De mogelijkheden zijn eindeloos.


Lees meer >>

Afspraak maken voor een professionele website?