Pakket 3: PREMIUM website
 

De PREMIUM website wordt volledig op maat gemaakt. Wat de wensen ook zijn, wij maken het voor jullie. Vormgegeven video’s in de header, een foto overlay met jullie logo in de hoek en tekstpagina’s met een speelse opmaak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het ontwerp is niet gebaseerd op een template, maar we ontwerpen de website vanaf scratch op basis van jullie wensen. Kortom: een professionele website die volledig aansluit bij jullie organisatie. 

 Een op maat-gemaakte website vanaf €2.500,-

 Niet gebonden aan een template of vaste indeling

 De mogelijkheden zijn eindeloos

 Uniek voor jullie ontworpen

 Serviceabonnement: €59,95 p.m.

 

Een PREMIUM website wordt met name gekozen door VO-scholen, grote onderwijsorganisaties of organisaties met specifieke wensen voor de vormgeving. 

Een nieuwe website in 7 stappen

We starten met een kick-off waarin we de wensen en behoeften voor de website bespreken. Samen bekijken we wat de huisstijl is, wat jullie willen uitstralen en welke modules in de website moeten komen. Onze vormgever maakt met deze informatie een ontwerp op maat. Tevreden met het ontwerp? Dan kan de website gebouwd worden. Uiteraard is er tijdens het gehele proces ruimte voor feedback om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Tot slot nodigen we jullie uit voor een digitale CMS-training zodat jullie de website zelf gemakkelijk kunnen beheren.

Wat bieden wij nog meer? 

WEBSITE BASIC

Een simpele website op basis van een sjabloon voor een scherpe prijs.

Lees meer >>

WEBSITE PRO

Ontworpen op basis van een template, volledig aangepast aan de huisstijl én profilering.

Lees meer >>

Afspraak maken voor een professionele website?