Wij maken jouw website

Een mooie en passende website maken voor jouw basisschool, integraal kindcentra, middelbare school, bestuur of organisatie, dat is wat wij het liefste doen. Want een website maken is niet zomaar iets, het is hét visitekaartje en profilering naar de buitenwereld.


Nieuweschoolwebsite.nl is onderdeel van Huis Communicatie, een fullservice-communicatiebureau gespecialiseerd in het onderwijs. Door onze kennis en ervaring kijken wij net een stapje verder dan alleen de website als buitenkant. Want inhoud is net zo belangrijk. Onze communicatie professionals bespreken graag samen met je welke ideeën en wensen er zijn om een mooie en doelgerichte website neer te zetten.

Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing. Daarom werken wij met onze eigen vormgevers, webbouwers en beheersysteem (CMS-systeem). Onze websites worden mobile first ontworpen, omdat mensen deze tegenwoordig meer op de telefoon bekijken dan op de computer. Daarnaast voeren wij steeds updates uit waardoor de website niet veroudert.

Wil je een keer met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag ons informatiepakket aan.

Grada

Grada

Talitha

Talitha

Janneke

Janneke

Julian

Julian

Judith

Judith

Marieke

Marieke

Karin

Karin

Irene

Irene

Afspraak voor een professionele website?