Wij maken jouw website

Een mooie en passende website maken voor jouw basisschool, integraal kindcentra, middelbare school, bestuur of organisatie, dat is wat wij het liefste doen. Want een website maken is niet zomaar iets, het is hét visitekaartje en profilering naar de buitenwereld.

Nieuweschoolwebsite.nl is onderdeel van Huis Communicatie, een fullservice-communicatiebureau gespecialiseerd in het onderwijs. Door onze kennis en ervaring kijken wij net een stapje verder dan alleen de website als buitenkant. Want inhoud is net zo belangrijk. Onze communicatieprofessionals bespreken graag samen met je welke ideeën en wensen er zijn om een mooie en doelgerichte website neer te zetten. Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing. Daarom werken wij met onze eigen vormgevers, webbouwers en beheersysteem (CMS-systeem).

Onze websites worden mobile first ontworpen. Dit betekent dat we het scherm van de smartphone als uitgangspunt gebruiken, vervolgens wordt dit ontwerp uitgewerkt voor de desktop. Uiteraard is de nieuwe website responsive en werkt deze dus op alle devices goed. Wij werken als een van de weinigen op deze manier, simpelweg omdat websites tegenwoordig meer via de telefoon bezocht worden dan via de computer. Daarnaast voeren wij regelmatig updates uit waardoor de website niet veroudert.

Wil je een keer met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag ons informatiepakket aan.

Grada

Talitha

Janneke

Irene

Marieke

Tessa

Léonie

Ellen

Janneke Altorf

Angela

Afspraak maken voor een professionele website?