Een nieuwe website in 7 stappen 


 
      

Stap 1: Kies een pakket

   

Wij bieden drie pakketten aan: BASIC, PRO en PREMIUM. Kom je er niet uit welk pakket het beste past? We denken graag mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

     
 

Stap 2: Kick Off

   

Zodra er een pakket gekozen is, vindt er een gesprek plaats om de wensen en behoeften voor de website door te nemen. We kijken samen naar het doel van de website, wat de huisstijl is, wat je wilt uitstralen en welke modules niet mogen ontbreken.

     
 

Stap 3: Het ontwerp

   

Als we samen de wensen in beeld hebben, gaat onze vormgever aan de slag. We zorgen voor een eigentijds ontwerp dat volledig aansluit op de huisstijl. Heb je ervoor gekozen om ook de webteksten door ons te laten verzorgen? Dan gaan wij nu eveneens van start met het schrijven van de teksten.

     
 

Stap 4: Ontwikkeling

   

Helemaal tevreden met het ontwerp? Dan kan de website gebouwd worden! 

     
 

Stap 5: De website is klaar

   

De definitieve versie is klaar om online gezet te worden. In een testomgeving kunnen alle pagina’s nogmaals doorlopen worden. Mochten er nog kleine aanpassingen nodig zijn, dan verwerken we deze voor de livegang.

     
 

Stap 6: CMS-training

   

Onze websites zijn eenvoudig te beheren. Voordat de website live gaat, geven we digitaal een CMS-training. Tijdens deze training leer je hoe je zelf bijvoorbeeld teksten en foto's wijzigt. Kom je er toch niet uit? Dan staat onze helpdesk tijdens kantooruren altijd voor je klaar om te helpen.

     

 

Stap 7: De website gaat live

 

 

Het is zover: zodra je helemaal tevreden bent zetten we de nieuwe website online. Een feestelijk moment, gefeliciteerd!

P.S. Vergeet je 'm niet te delen op social media?

 
 

Ook een afspraak maken voor een professionele website?