Werken met communicatieprofessionals

Nieuweschoolwebsite.nl is een initiatief van Huis Communicatie. Bij Huis Communicatie werken professionele communicatieadviseurs die veel ervaring hebben met het onderwijs. U profiteert dus van de begeleiding en expertise van een vakkundige en betrouwbare partner, die weet hoe het werkt in het onderwijs en altijd met u meedenkt.

Bekijk ons aanbod.

Website eenvoudig te beheren

Wij werken samen met een ervaren webdeveloper. Dit bedrijf heeft een eigen Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld dat zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Een uitgebreide cursus is niet nodig. Na een korte training van ongeveer een uur bent u helemaal op de hoogte en kunt u zelf de website onderhouden!

Bekijk ons aanbod.

Ruime ervaring met websites binnen het onderwijs

Nieuweschoolwebsite.nl is een initiatief van Huis Communicatie. Huis Communicatie heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en vormgeven van websites voor scholen, peuterspeelzalen, kindcentra, besturen en samenwerkingsverbanden. De communicatieadviseurs zijn gespecialiseerd in het onderwijs en kunnen u uitstekend adviseren over een nieuwe website.

Bekijk ons aanbod

Professioneel design

Nieuweschoolwebsite.nl werkt samen met professionele vormgevers die ervaring hebben met het ontwerpen van websites voor scholen, peuterspeelzalen, kindcentra, besturen en samenwerkingsverbanden. Zij weten precies hoe een website eruit moet zien en hoe die optimaal aansluit op de uitstraling van uw school/organisatie. U kunt uw website daardoor uitstekend gebruiken als marketinginstrument om zo (nieuwe) ouders te bereiken.

Bekijk ons aanbod