Werken met communicatieprofessionals

Nieuweschoolwebsite.nl is een initiatief van Huis Communicatie. Bij Huis Communicatie werken professionele communicatieadviseurs die veel ervaring hebben met het onderwijs. U profiteert dus van de begeleiding en expertise van een vakkundige en betrouwbare partner, die weet hoe het werkt in het onderwijs en altijd met u mee denkt.

Bekijk ons AANBOD.

Website eenvoudig te beheren

Nieuweschoolwebsite.nl werkt samen met ervaren webbouwers. Zij hebben een eigen Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld, dat zeer gebruikersvriendelijk, overzichtelijk én veilig is. U heeft geen uitgebreide cursus nodig om uw website te beheren. Na een korte training van ongeveer een uur bent u helemaal op de hoogte!

Bekijk ons AANBOD

Ruime ervaring met schoolwebsites

Nieuweschoolwebsite.nl is een initiatief van Huis Communicatie. Huis Communicatie heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en vormgeven van schoolwebsites. De communicatieadviseurs zijn gespecialiseerd in het onderwijs en kunnen u uitstekend adviseren over een nieuwe website voor uw school.

Bekijk ons AANBOD

Professioneel design

Nieuweschoolwebsite.nl werkt samen met professionele vormgevers, met ervaring in het ontwerpen van schoolwebsites. Zij weten precies hoe een aantrekkelijke schoolwebsite eruit moet zien, zodat uw website helemaal past bij de uitstraling van uw school. U kunt uw website daardoor uitstekend gebruiken als instrument om u school te profileren en zo (nieuwe) ouders te bereiken.

Bekijk ons AANBOD