Schoolapp

Eén van onze specialisaties is ouderbetrokkenheid. We kunnen u hierin niet alleen adviseren, maar u kunt ook gebruikmaken van een gebruikersvriendelijk oudercommunicatieplatform, Social Schools, mét een handige app. Gemakkelijk zelf te beheren en gesynchroniseerd met uw nieuwe schoolwebsite.

Oudercommunicatie

Het oudercommunicatieplatform is een handige manier voor scholen, om snel en effectief te communiceren met ouders. In een afgeschermde omgeving plaatst u eenvoudig berichten, documenten, video's en foto's. Ouders hoeven niet in te loggen op een computer, maar zien alle berichten via een handige app. U kunt het platform zo inrichten, dat ouders alleen datgene zien, wat voor hen interessant is. Bovendien bespaart u ook nog eens veel kostbare tijd. U plant bijvoorbeeld heel eenvoudig 10-minuten gesprekken. Geen briefjes meer die kwijtraken. Met één druk op de knop kunnen ouders een tijdstip kiezen dat voor hen het beste uitkomt. 

Verder biedt het communicatieplatform nog tal van andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld:

Evenementen
Vraag ouders zich in te tekenen op evenementen met een intekenlijst.

Persoonlijke agenda
Iedere gebruiker heeft een persoonlijke agenda met evenementen uit zijn groepen. Zo mis je nooit een evenement.

Spoedberichten
Is er een belangrijk bericht? Met spoedberichten ontvangen ouders een e-mail en een melding op hun smartphone.

Automatische nieuwsbrief
Verstuur automatisch een overzicht van de berichten van afgelopen week en de agendapunten van komende week. Vul dit eventueel aan met een voorwoord.

Presentatie mogelijkheden, functionaliteiten en tarieven

Website beheren via uw school app

Wij koppelen de schoolapp aan het CMS van uw schoolwebsite. U kunt op deze manier heel makkelijk nieuwsberichten via de app op uw website plaatsen. U kunt dus direct via uw mobiel berichten plaatsen op uw website.
 

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul dan onderstaand formulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij komen ook graag bij u langs voor een demo. Zo ervaart u zelf hoe makkelijk en handig ons oudercommunicatieplatform is.