Huiswerkmodule

De huiswerkmodule is een van de vele functionaliteiten die Nieuweschoolwebsite.nl aanbiedt. Met de huiswerkmodule kunt u heel eenvoudig en overzichtelijk het huiswerk voor uw leerlingen op de website plaatsen. Bekijk hier een voorbeeld van de huiswerkmodule.

U kunt ervoor kiezen het huiswerk in te delen per groep. Vervolgens kunt u per groep het huiswerk onderverdelen in bepaalde vakken, thema's, onderwerpen of andere categorieën. Door het eenvoudige contentmanagementsysteem (CMS) waarmee u de website beheert, kunt u dit helemaal zelf doen. U kunt in het CMS makkelijk groepen en categorieën aanmaken en bestanden uploaden in de verschillende groepen. Dit kunnen pdf-bestanden zijn, maar ook Word- of Excelbestanden.

Afgeschermde pagina's

Wilt u liever niet dat iedereen het huiswerk kan bekijken? Nieuweschoolwebsite.nl heeft hiervoor de bezoekersmodule ontwikkeld. Met deze module kunt u pagina's binnen uw website afschermen. Leerlingen, leerkrachten en ouders kunnen dan met een wachtwoord inloggen om het huiswerk te bekijken en te downloaden. Via het gebruiksvriendelijke CMS kunt u meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden aanmaken en beheren. U kunt op deze manier bepaalde pagina's alleen beschikbaar maken voor bijvoorbeeld leerkrachten of ouders.