Functionaliteiten

Nieuweschoolwebsite.nl biedt standaard enorm veel functionaliteiten. Desondanks blijft uw website eenvoudig te beheren en krijgen uw bezoekers een optimale gebruikservaring. Hieronder vindt u een overzicht en uitleg van alle functionaliteiten.

AGENDA / KALENDER

Presenteer op een overzichtelijke manier activiteiten, vakanties en vrije dagen in een mooie kalender op uw website. Ouders zien in één oogopslag wat er op de planning staat. Als u gebruikmaakt van de ouderapp is een koppeling tussen de agenda-app en de agenda op de website mogelijk.

NIEUWS

Plaats nieuwsberichten eenvoudig en overzichtelijk op uw website. De nieuwsberichten staan netjes gesorteerd op datum. Als u gebruikmaakt van de ouderapp is een koppeling tussen de ouderapp en de website mogelijk. Nieuwsberichten die in de app worden ingevoerd, verschijnen -indien aangegeven- automatisch op de website.

NIEUWSBRIEVENMODULE

Verstuur eenvoudig nieuwsbrieven naar ouders, medewerkers en/of relaties. Wij hebben een eigen nieuwsbrievenmodule ontwikkeld, de Mailfabriek. Nieuwsbrieven kunnen automatisch gegenereerd worden op basis van berichten op de website. Wilt u liever werken met Mailchimp? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

FORMULIEREN

Plaats eenvoudig zelf formulieren op uw schoolwebsite, bijvoorbeeld een kennismakingsformulier. Nieuwe ouders kunnen via dit formulier heel gemakkelijk en snel contact met u opnemen. De school beschikt meteen over de juiste informatie, zoals naam, telefoonnummer en e-mail.

TWITTER-/FACEBOOK-/INSTAGRAMFEED

Bent u als school, kindcentrum of organisatie actief op Facebook, Twitter of Instagram? Wij plaatsen voor u een zogenaamde feed op de website. Bezoekers kunnen u dan direct volgen door op een volgknop te klikken. Het resultaat: meer volgers en fans.

CONTACTPAGINA MET GOOGLE MAPS 

De contactgegevens van uw school staan op een overzichtelijke pagina met een Google Maps-kaart. Ouders zien waar u school gevestigd is en kunnen direct de route naar uw school bekijken.

DEELKNOPPEN SOCIAL MEDIA 

Wij plaatsen zogenaamde deelknoppen op uw website. Ouders kunnen de informatie op uw website zo gemakkelijk delen met hun contacten op Facebook, Twitter, LinkedIn en andere kanalen. Dit draagt bij aan het bezoekersaantal van uw website.

FOTOALBUM

In het fotoalbum worden uw foto's op een overzichtelijke manier gepresenteerd. U kunt op een eenvoudige manier zelf albums aanmaken. Wilt u dat de foto's alleen voor ouders, leerlingen en medewerkers te zien zijn? Wij kunnen de foto's in dat geval voor uw afschermen middels de zogenoemde bezoekersmodule. U leest hieronder meer over de bezoekersmodule.

BEZOEKERSMODULE (afgeschermde pagina's)

U kunt privacygevoelige informatie afschermen, zodat bijvoorbeeld alleen ouders en leerlingen toegang hebben tot deze informatie. U kunt zelf de inloggegevens beheren.

BESTANDENMODULE / HUISWERKMODULE

U kunt het huiswerk overzichtelijk presenteren op de website. Maak zelf eenvoudig groepen aan en plaats het huiswerk met een paar klikken in de juiste groep. Deze module kan ook worden afgeschermd, zodat bijvoorbeeld alleen leerkrachten, leerlingen en ouders het huiswerk kunnen zien. Lees meer

TEAMMODULE

U kunt uw teamleden overzichtelijk en op een aantrekkelijke manier presenteren op uw website. Ouders kunnen in één oogopslag kennismaken met het hele team.

BLOGMODULE

Wilt u graag een blog starten? Met deze module kunt u gelijk aan de slag met uw eigen blog.

GOOGLE ANALYTICS

Wij maken voor u een account aan, en bieden u jaarlijks of per kwartaal een rapportage aan, zodat u onder andere kunt zien hoeveel mensen uw website bezoeken.

KOPPELING MET SCHOLENOPDEKAART.NL

We maken een koppeling met de vergelijkingssite scholenopdekaart.nl.

AANMELDING NIEUWSBRIEF OP WEBSITE

Wij maken een knop waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden voor uw nieuwsbrief.

KOPPELING MET OUDERPORTAAL, INTRANET, PARNASSYS EN ANDERE SYSTEMEN

Met de meeste systemen kunnen wij een koppeling maken met uw website. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

BLADERBARE PDF

Wij maken als uw document bladerbaar op de website, bijvoorbeeld de strategische koers of de schoolgids.

SSL-CERTIFICAAT

Met dit certificaat krijgen uw bezoekers altijd een slotje in de adresbalk te zien wanneer zij uw website bezoeken.
Ook begint de URL met https://. Dit bevestigt de veiligheid van de website.

Bekijk ons aanbod om te zien welk pakket het best bij uw wensen past.