Functionaliteiten

Nieuweschoolwebsite.nl biedt standaard enorm veel functionaliteiten. Uw school website is eenvoudig te beheren. En uw bezoekers krijgen een optimale gebruikerservaring. Hieronder vindt u een overzicht en uitleg van alle functionaliteiten.

AGENDA / KALENDER

Presenteer op een overzichtelijke manier uw schoolactiviteiten, vakanties en vrije dagen in een mooie kalender op uw website. Ouders zien in één oogopslag wat er op de planning staat.

NIEUWS

Plaats nieuwsberichten eenvoudig en overzichtelijk op uw website. De nieuwsberichten staan netjes gesorteerd op datum.

NIEUWSBRIEVENMODULE

Verstuur eenvoudig nieuwsbrieven naar ouders, medewerkers en/of relaties. Wij hebben een eigen nieuwsbrievenmodule ontwikkeld, de Mailfabriek. Nieuwsbrieven kunnen automatisch gegenereerd worden op basis van berichten op de website. Wilt u liever werken met MailChimp? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

FORMULIEREN

Plaats eenvoudig zelf formulieren op uw schoolwebsite. Bijvoorbeeld een kennismakingsformulier. Nieuwe ouders kunnen via dit formulier heel gemakkelijk en snel contact met u opnemen. De school beschikt meteen over de juiste informatie, zoals naam, telefoonnummer en e-mail.

TWITTER-/FACEBOOK-/INSTAGRAMFEED

Bent u als school actief op Facebook, Twitter of Instagram? Wij plaatsen voor u een zogenaamde feed op de website. Bezoekers kunnen u dan direct volgen door op een volgknop te klikken. Met als resultaat: meer volgers en fans.

CONTACTPAGINA MET LOCATIE IN GOOGLE MAPS MET ROUTEPLANNER

De contactgegevens van uw school staan op een overzichtelijke pagina met een Google Maps kaart. Ouders zien waar u school gevestigd is. En ze kunnen direct de route naar uw school bekijken.

SOCIAL MEDIA DEELKNOPPEN

Wij plaatsen zogenaamde social media deelknoppen op uw website. Ouders kunnen de informatie op uw website zo gemakkelijk delen met hun contacten op Facebook, Twitter, LinkedIn en andere kanalen. Dit betekent meer bezoekers op uw school website.

FOTOALBUM

Presenteer uw foto's op een overzichtelijke manier op uw website. U maakt eenvoudig zelf albums aan. Wilt u dat de foto's alleen voor ouders te zien zijn? Wij kunnen ze voor uw afschermen. Hiervoor is de bezoekersmodule ontwikkeld.

BEZOEKERSMODULE (afgeschermde pagina's)

Scherm bepaalde pagina's af, zodat bijvoorbeeld alleen ouders en leerlingen deze pagina's kunnen bekijken. U maakt zelf eenvoudig inloggegevens aan. Deze gegevens kunt u zelf beheren. Handig voor bijvoorbeeld fotoalbums, huiswerk of proefwerken.

BESTANDENMODULE / HUISWERKMODULE

Deze module is uitstekend te gebruiken voor het plaatsen van bijvoorbeeld huiswerk op uw schoolwebsite.
Wilt u veel bestanden op uw website plaatsen? Dan is de bestandenmodule een handig hulpmiddel. U kunt bestanden groeperen en overzichtelijk presenteren op uw school website. Groepeer bijvoorbeeld op thema, datum of onderwerp. Deze module kunnen we ook voor uw afschermen, zodat alleen leerkrachten, ouders en/of leerlingen de bestanden kunnen inzien.
Lees meer

TEAMMODULE

Presenteer uw teamleden op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier op uw website. Nieuwe ouders kunnen in één oogopslag kennismaken met uw team.

BLOGMODULE

Wilt u graag een blog starten? Met deze module kunt u gelijk aan de slag met uw eigen blog.

GOOGLE ANALYTICS

Wij installeren Google webmaster tools en Google Analytics gekoppeld aan een Gmail-account. U kunt o.a. zien hoeveel bezoekers er op uw website komen en welke pagina's veel bekeken worden.

KOPPELING MET SCHOLENOPDEKAART.NL

We maken een koppeling met de vergelijkingssite scholenopdekaart.nl.

AANMELDINGSKNOP NIEUWSBRIEF OP WEBSITE

U wilt natuurlijk zoveel mogelijk ouders bereiken met uw nieuwsbrief. Wij plaatsen een aanmeldingsknop op de website, zodat ouders en andere geïnteresseerden zich kunnen aanmelden voor uw nieuwsbrief. Gebruikt u MailChimp of de Mailfabriek? De gegevens worden dan automatisch gekoppeld.

KOPPELING MET OUDERPORTAAL, INTRANET, PARNASSYS, ENZ.

Met de meeste systemen kunnen wij een koppeling maken met uw website. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk ons AANBOD.