Aanvullende diensten

Nieuweschoolwebsite.nl is transparant. U krijgt de functionaliteiten die beschreven staan bij de pakketten en extra modules, zonder verborgen extra kosten. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze aanvullende diensten. Denk dan bijvoorbeeld aan het schrijven van webteksten, het maken van foto’s voor de website, het ontwerpen van een nieuwsbriefsjabloon of het (her)schrijven van de schoolgids of het jaarverslag. 

 

 

ONTWERP NIEUWSBRIEFSJABLOON

We kunnen voor u een nieuwsbriefsjabloon in de huisstijl van uw school ontwerpen. Dit ontwerp kan voor diverse e-mail programma’s gebruikt worden, zoals Mailchimp, Office365 en DigiDuif. Indien gewenst maken wij een Mailchimp-account aan om gratis nieuwsbrieven te kunnen versturen.

INRICHTEN SOCIALMEDIAKANALEN

Wilt u meer gaan doen met social media? Wij helpen u graag. We maken uw accounts aan en richten de pagina’s voor u in, zodat er een goede basis staat voor het starten met social media.

SOCIALMEDIAPROFILERING

Huis Communicatie stelt een socialmediaplan op en kan dit eventueel ook uitvoeren (zoals een Facebookpagina opzetten en beheren).

SOCIALMEDIACAMPAGNE

Bent u op zoek naar nieuw personeel? Heeft u te maken met een teruglopend leerlingaantal? Huis Communicatie helpt u graag met deze vraag via een uitdagende socialmediacampagne.

SCHRIJVEN VOOR HET WEB

Het schrijven van teksten voor een website is anders dan het schrijven van teksten voor andere communicatiemiddelen. Lezers van websites zijn sneller afgeleid. Huis Communicatie weet precies hoe u wervende teksten voor een website moet schrijven. 

NIEUWE HUISSTIJL

Wij kunnen een nieuwe huisstijl ontwikkelen, inclusief een nieuw logo.

(PROMOTIE)VIDEO

Profileren en informeren zijn belangrijke doelen van een website. Een goed middel hiervoor is een promotievideo. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Om te beginnen schrijven we een script en leggen we dit aan u voor. Daarna zetten we het script om in een filmscenario. We komen op locatie filmen en maken er vervolgens een professionele video van. De video plaatsen we op YouTube of Vimeo, waardoor de school ook via dit kanaal vindbaar is. Tot slot ‘embedden’ we de video in de website. De video is hierdoor direct op de website te bekijken. 

FOTOGRAFIE

Om uw school of organisatie goed te profileren, zijn foto’s erg belangrijk. Met behulp van foto’s kunnen de bezoekers van de website direct de sfeer proeven. De beslissing om  bijvoorbeeld een kijkje te nemen op de school zelf, snel daardoor is gemaakt. De foto’s op de website moeten daarom professioneel zijn en van goede kwaliteit. Wij verzorgen voor u een fotograaf die door ons wordt geïnstrueerd. Onze foto’s zijn rechtenvrij  en ook te gebruiken voor uw andere communicatiemiddelen. 

VINDBAARHEID / ZOEKWOORDENANALYSE (SEO)

Huis Communicatie onderzoekt op welke woorden nieuwe ouders zoeken naar een school in uw regio en adviseert u hoe u beter gevonden kunt worden.

SCHOLEN OP DE KAART

Wij kunnen zorgen voor een goede profilering van uw school op Scholenopdekaart.nl, een website waarop ouders scholen kunnen vergelijken. Wij koppelen tevens uw website aan deze vergelijkingssite. 

CMS-TRAINING

Bij de oplevering van een website, krijgt u gratis één training in het gebruik van het CMS. Zo leert u hoe u de website kunt beheren. Wilt u daarna nog een training? Dan kunt u die tegen meerprijs bij ons aanvragen.

COMMUNICATIESCAN WEBSITE

Huis Communicatie scant uw website op onder andere actualiteit, tone of voice en leesbaarheid.

GOOGLE ANALYTICS-RAPPORTAGE

U ontvangt van ons een rapportage over de bezoekersaantallen van uw website. Zo krijgt u inzicht in welke pagina’s (door (nieuwe) ouders) worden bezocht, of uw nieuwsberichten worden gelezen en welke informatie de bezoekers van uw website belangrijk vinden. U kunt kiezen uit een rapportage per kwartaal, half jaar of per jaar.

SCHOOLGIDS

De schoolgids kunnen we voor u ontwikkelen, schrijven en vormgeven. We kunnen ook de schoolgids op uw website via een bladerbaar pdf-bestand plaatsen. 

JAARVERSLAG

Een jaarverslag dat voldoet aan de wettelijke eisen? Ook dit kunnen we voor u ontwikkelen, vormgeven en schrijven. Het jaarverslag plaatsen we vervolgens op uw website via een bladerbaar pdf-bestand.