Eenvoudig communiceren met de app

Communicatie wordt steeds toegankelijker en makkelijker. Ook de communicatie tussen school en ouders wordt alsmaar eenvoudiger gemaakt, onder andere door de ouderapp Mijnschoolinfo.
 
Nieuweschoolwebsite.nl/Huis Communicatie en Mijnschoolinfo hebben de handen ineengeslagen om de communicatie tussen school en ouders makkelijker en overzichtelijker te maken. Onderdeel van een goede communicatie met ouders is een goede (!) app. De ouderapp kan gekoppeld worden aan de website zodat u niet tweemaal de data hoeft in te voeren. Handig!
 
In de app is het voor de school mogelijk mailings en facturen te verzenden, bijvoorbeeld voor de betaling van een schoolreisje. Ouders hebben onder andere de mogelijkheid om hun kind ziek te melden en een tijd voor het oudergesprek te boeken. Daarnaast bevat de app groepspagina’s met foto’s, bestanden en berichten.
 
Kort gezegd: met een ouderapp behoren verloren briefjes, honderden kopietjes en veel telefoontjes tot de verleden tijd. Gemak binnen handbereik voor zowel de school als de ouders.
 
Wilt u meer weten over alle functies van Mijnschoolinfo? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de app te introduceren. 

Delen via: Facebook Twitter Linked-In Google+ Pinterest Email
Terug naar overzicht