Hoe het werkt

Wij vinden dat het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website zorgvuldig moet gebeuren. Wij hebben dit proces daarom gestroomlijnd om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. U heeft in 10 stappen een eigentijdse en professionele website.

In 10 stappen een nieuwe website

Laat u door ons een website ontwikkelen? Dan zet u de volgende stappen:

1. Contact
U vult het contactformulier in op onze website.
 
2. Inventarisatie
Wij nemen contact met u op. Heeft u gekozen voor een Website Compleet? Dan plannen we een telefonische afspraak om uw wensen en behoeften te inventariseren. Heeft u gekozen voor een Website Pro of Website Premium? Dan komen we bij u langs.
 
3. Offerte
Na de inventarisatie van uw wensen en behoeften, ontvangt u van ons een offerte per e-mail.
 
4. Ontwerp
Nadat we uw ondertekende offerte hebben ontvangen, starten we met het proces.
U ontvangt van ons de startfactuur. Dit is 50% van de offerteprijs.
Vervolgens maken wij een grafisch ontwerp voor uw nieuwe website. In een PDF sturen we de presentatie met een toelichting van de verschillende onderdelen van uw nieuwe website.

Heeft u gekozen voor een website compleet? Dan ontvangt u van te voren geen ontwerp, omdat u gekozen heeft voor een vast sjabloon. U gaat verder naar stap 6.
 
5. Akkoord
U geeft akkoord op het ontwerp of geeft aan wat u nog aangepast wilt hebben. Deze eventuele aanpassingen zijn uiteraard kosteloos, mits de wijzigingen niet het complete ontwerp betreffen. Eventuele aanpassingen op extra ontwerpversies zijn op basis van meerkosten en in overleg.
 
6. Opleverdatum
We starten met de bouw van de website. We bespreken de opleverdatum en de datum voor de training. De training gebeurt op afstand. U kunt deze training dus gewoon achter uw eigen bureau volgen.
 
7. Teksten en foto's
U levert teksten en beelden bij ons aan, die wij verwerken in de nieuwe website. Of wij verzorgen dit voor u.
 
8. Eerste versie
Wanneer de website klaar is, kunt u deze eerst bekijken in een testomgeving. Er kunnen dan nog kleine aanpassingen gedaan worden. De site is nu opgeleverd en u ontvangt de opleverfactuur die bestaat uit de overige 50% van de offerte plus eventuele kosten voor meerwerk.
 
9. Training
U krijgt een training, zodat u straks de website zelf kunt beheren. Onze trainer kijkt op afstand mee met de cursisten en geeft uitleg over de werking van het CMS. Dit duurt ongeveer een uur.
 
10. Klaar
Als de website helemaal klaar is, zetten we hem live op de definitieve URL (www.uwschoolnaam.nl).