Hoe het werkt

Wij vinden dat het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website zorgvuldig moet gebeuren. Wij hebben dit proces daarom gestroomlijnd om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. U heeft in 10 stappen een eigentijdse en professionele website.

In 10 stappen een nieuwe website

Laat u door ons een website ontwikkelen? Dan zet u de volgende stappen:

1. Contact
U vult het contactformulier in op onze website of neemt per telefoon of e-mail contact met ons op.
T 0252 - 34 36 44
E info@nieuweschoolwebsite.nl
 
2. Inventarisatie
Wij nemen contact met u op. Heeft u gekozen voor een Website Compleet? Dan plannen we een telefonische afspraak om uw wensen en behoeften te inventariseren. Heeft u gekozen voor een Website Pro of Website Premium? Dan komen we bij u langs.
 
3. Offerte
Na de inventarisatie van uw wensen en behoeften, ontvangt u van ons een offerte per e-mail.
 
4. Ontwerp
Nadat we uw ondertekende offerte hebben ontvangen, starten we met het proces.
U ontvangt van ons de startfactuur. Dit is 50% van de offerteprijs. Bij een website Premium betaalt u het minimumbedrag in deze fase. Vervolgens maken wij een grafisch ontwerp voor uw nieuwe website. In een pdf-bestand sturen we de presentatie met een toelichting van de verschillende onderdelen van uw nieuwe website.

Heeft u gekozen voor een website compleet? Dan ontvangt u van tevoren geen ontwerp, omdat u gekozen heeft voor een vast sjabloon. Stap 5 is evenmin van toepassing voor u; u gaat verder naar stap 6.
 
5. Akkoord
U geeft akkoord op het ontwerp of geeft aan wat u nog aangepast wilt hebben. Deze eventuele aanpassingen zijn uiteraard kosteloos, mits de wijzigingen niet het complete ontwerp betreffen. Eventuele aanpassingen op extra ontwerpversies zijn op basis van meerkosten en in overleg.
 
6. Opleverdatum
We starten met de bouw van de website en we bespreken de opleverdatum.
 
7. Teksten en foto's
U levert teksten en beelden aan, die wij verwerken in de nieuwe website. Het is ook mogelijk dat wij de teksten en/of foto's verzorgen. 
 
8. Eerste versie
Wanneer de website klaar is, kunt u deze eerst bekijken in een testomgeving. Er kunnen dan nog kleine aanpassingen gedaan worden. De site is nu opgeleverd en u ontvangt de opleverfactuur die bestaat uit de overige 50% van de offerte plus eventuele kosten voor meerwerk. In het geval van een premium betaalt u hier een ander percentage. Als u uiteindelijk akkoord gaat met de website, plannen we de CMS-training. 

9. Training
U krijgt een training op afstand zodat u straks zelf de website kunt beheren. De webdeveloper die de training geeft, kijkt op afstand mee met de cursisten en geeft uitleg over de werking van het CMS. Ook is er ruimte voor vragen. De training duurt ongeveer een uur.
 
10. Klaar
Als de website helemaal klaar is, zetten we hem live op de definitieve URL (www.uwschoolnaam.nl). Na een week bellen wij u op om te horen of alles naar wens is.